Anteeksi,että blogini on ollut hilainen.Olen nykyään niin kiireinen etten kerkeä käydä täällä kirjoittamassa tai no jos totta puhutaan niin en kerkeä käydä tietokoneella missään. Kiirettä on pitänyt koulun(koe viikko tulossa) ja koirien ohella paljon.

No eipäs jaaritella kiireistäni vaan mennään asiaan eli koiruuksien kuulumisiin.

Viikon aikana ollaan käyty pentusten kanssa metsässä monta kertaa ja yhdellä kerralla saatiin uusi koiratuttavuus Tari(Konkkaronkan helmen kalastaja)Pennut juoksi ensin innoissaan kohti Telleä(ei tellua) ja Taria,mutta säikähtivät vähän lähtivät juoksemaan takaisin.Kiinnostus vei kumminkin voiton ja menivät sitten koko joukko katsomaan että hei mikä toi on näyttäis olevan meikäläisiä:) Poijjaat oli tosi urheita ja seurasivat taria innoissaan tytöt hieman kauempaa seurasivat Tarin tekoja.

Ulmajallakin on tullut käytyä ja kuvasia sieltä löydät petsien 7vk kuvista nimellä Tähti pentue.

Lauantaina kävin kauhiassa nuhassa hakutreeneissä.Mukanani minulla oli ihuna pikku Wiima.Wiima oli aluksi vähän pelästynyt kun ei ollut käynyt vielä missään ilman veljeksiään.Sinne metsään se kumminkin iloisesti tuli perässä kun tallottiin maastoa(eka schapendoes joka tulee kosteaan metsään.Hyvä Wiima)Tutusteltiin Lhasa apso Suloon ja treeniporukan ihmisiin.

Nyt olen siis sairastellut viikonlopun ja ollut kotona tämän päivän.Pentuset on olleet energisiä ja juuri äsken tultiin pihalta poikien kanssa(sattuivat olemaan hereillä ja tytöt oli nukkumassa)

Meidän pihakeinu ja tarjoiluvaunu on sitten ihania pentujen ja aikuisten mielestä(aikuiset hyppää kiikun penkille kun pennut alkaa olla liian vilejä) Muistan vieläkin kun tellu leikki pentuna siinä tarjoilu vaunussa ja nyt sitten Sohveroisen pennut.

Vielä on vapaana kolme urosta! Blogini lukia,jos sinusta tuntuu että voisit tarjota maailman ihanimman kodin jollekkin Sohvin musketti soturille,niin siinä tapauksessa ota yhteyttä: [email protected] puh: 044 5472 973

Eli kolme Sohvin ja Toton uros pentua on vielä vailla rakastavaa kotia.

 Lucky alias Turhatar Lucky Star

 Pablo alias Turhatar I`m rock star

 Läde alias Turhatar Golden Star

Nämä ihunat pojat sopivat harrastus kavereiksi moneen harrastukseen tai miksei vain lenkkeily kavereiksikkin.