Tällä välillä on tapahtunut paljon hyvää ja kaunista. Mulla on ollut syys loma ja ollaan sen kunniaksi lenkkeilty paljon. Vitsit noi sohveron kaunokaiset pikkuset on reippaita :) Jaksavat vapaana jo pitkiä lenkkejä( hox! mennäään pentujen ehdoilla,eli vauhdin määrää pennut jotka ovat irti)

Kasvavat jo aikas moista vauhtia nuo pennut ,kun vertaa Terpatsin pentu kasvuun:) Varsinkin Läde joka painaa jo melkein yheksän kiloa ja on jo isompi kuin Tellu. Niin ja Herra Läde muutti nyt viikolla uuteen kotiinsa.Ensin tuntui kuin ei ketään kiinnostaisi ottaa uros pentuja,mutta yhtäkkiä syys lomalla tulikin oikea puhelin ruuhka ja ottajia olisi ollut enemmän kuin myytäviä pentuja. Läde sai kumminkin aivan mahtavan perheen Oulusta ja olen iloinen kuullessani että herra viihtyy siellä ja on jo asettunut  talon omaksi ``pikku ``mieheksi.Saa itsekkin nähdä tässä miten sohveron pennut kasvaa ja kehittyy,koska kaikki pojat ovat löytäneet omat kotinsa läheltä meitä.Pablokin nimittäin löysi ihanan kodin Asemalta taidemaalarin pikku picassona :) Pojasta jää näillä näkymin Pablo. Ja kuten jo tiedättekin myös Lucky jäi luckyksi ja asustaa innoissaan Ii:ssä. Kaikille pennuille löytyi mailman parhaimmat kodit,joissa jokainen viihtyy. Niin ja Maggie (salama) muutti 8vk:n ikäisenä ``mummulaan`` kennel turhattaren taloon Timolaan. Tytsi on viihtynyt ja viihdyttänyt perheeen jokaista jäsentä ja tullut myös hyväksytyksi sukuun mummun ja tätipuolen kaverina:)

Seisotettiin Piken kanssa pentuja ja pike otti kuvia (tänään aamulla) myös pieni toko hetki otettiin näin aamutuimaan.Laitan kumminkin kuvia Lädestä ja sen uusedtä emännästä:)

 Läde (Turhatar Golden Star)

 Läde ja uusi omistaja Marita.

Sitten Maggie ja Sari

 Tässä kuvassa Maggie on 4vk. (Turhatar Happy Star)

 Maggie (Turhatar Happy Star)

Luckystä olikin jo kuvia uuden omistjansa kanssa mutta laitetaanpa vielä Tiinasta ja Luckystäkin yhteiskuva

 Lucky( Turhatar Lucky Star)

Mie ja Wiima

 Wiima (Turhatar Written In The Stars)

Pablo (Kuva tulossa)

Tämän aamun seisotukset ja Toko

Pablo:

 13vk (Turhatar I`m Rock Star) VARATTU

 toinen puoli

 Pää,jossa kasvaa jo hippitukka XD

Tokon Picasso ja monimiljonääri XD

 Istu

 Maahan

 Sivu

Wiima tokon wikkelä wiikari ja warma woittaja XD

 Istu

 Sivu (tätä vielä harjoitellaan)

Maahan

ja sitten seisotus

 13 vk Wiima