Vuoden 2012 tapahtumista vielä sen verran,että kisoissa tuli kartoitettua ihan kivasti Tellun nolla tiliä. Sen lisäksi tuli treenattua active dogs:in hallila.

Tämä vuosi 2013 aloitettiin tereenaamalla activen hallilla aina kun se on mahdollista. Sen lisäki kisahimi kasvoi niin suureksi,että me otimme ja ilmoittauduimme KAS:in järjestämiin kisoihin tutussa activen hallissa 10.2.13.

Kisat menivät mukavasti ja jännitystä oli enemmän kuin yleensä,koska nämä kisat olivat ensimmäiset tälle vuodelle. Tellun kanssa siis kisasimme kolmosluokassa Sunnuntaina. Aluksi Tellu höyryili kuten normaalistikkin,kun on ollut pitempi kisa tauko.Sitä huomasi itsekkin että pyrin ennakoimaan Tellun innostusta mm. menemällä lähtöön ilman hihnaa ja jättämällä koiran hieman kauemmaksi lähdöstä.

No ekoiksi kisoiksi meni todella hyvin.Siltä kuuluisalta ekalta startilta tälle vuodelle tuli tulokseksi hieno 0, mutta harmillisesti yliaikaa jonkin verran,mutta eii anneta sen häiritä. Aina se nolla lämmittää mieltä ja varsinkin se kun näke koiran nauttivan aksaamisesta :D

Toinen rata päästiin melkoien nollana loppuun,mutta sitten A:n sijasta löytyikin putki. Epäilen että mun rintama suunta osoitti putkelle.Eipäs se mitään oli meillä ainakin jännää ja hauskaa :) Ja mikä parasta koira toimii täydellisesti.

Kolmanneltakin radalta tuli hylsy.

Kisaviikonloppu oli muuten kyllä aivan täydellinen ja minä nautin radoista ja seuraavista kuvista voitte varmaan päätellä,että niin teki kamuseni Tellukin.

tellu%20agittaa%202013-normal.jpg

2013%20agikisat-normal.jpg