Elikkäs käytiin tyttöjen kanssa activedogs:in epiksissä agiliitaamassa 30.12.2010. Radat oli aika vaikeita,mutta hauskoja ja oikeastaan kokonaan sellaisia joita ollaan harjoiteltu valmannuksessa. Kummatkin tytöt olivat neljänsiä.Sohvi mölleissä ja tellu kilpailevissa. Olen tyytyväinen tulokseen.Teellulla kaksi kieltoa ja yli aikaa,toisen radan aika(sama rata uudelleen) oli parempi -1,jotoin(Hylätty rata) Oli kyllä kiva kun sai tietää ajan hylky radallekkin,kun yleensä sitä voi vain arvaailla.Sohvilla neljä kieltoa ja yliaikaa,mutta olen tyytyväinen koska se teki rataa ilman palkkausta radan aikana:)

Uusivuosi meni mukavasti kummallakin

2.1.2011 kävimme jäällä äidin kanssa tellu ja sohvi olivat villissä kun olipaljon tilaa juosta.Käytiin Kurtinhaudalla jäitäpitkin.Kummallakaan ei ollut kännykkää mukana ja kotona hoksasimme että lenkkiimme meni noin kaksi ja puoli tuntia suunnilleen.Räpsin kuvia tuosta lenkitä ja pistän ne nyt tähän loppuun kunhan saan vuodatettua päivän tapahtumat. Lenkin jälkeen leikitin niitä palolla ja kävimmä lumitöissä.Samalla juoksin kummankin kanssa pihall.Tellulla oli lintu lelu suussa ja se oli aivan onnessaan ku se sai etumatkaa ja pääsi pitemmälle kuin minä:) Kaaduin välillä lumihankeen,kun koirat oli kauempana ja sain naamanpesun.Illalla temputin molenpia ja opetin käskyä taklaa(istun ja ne saa kaataa minut maahan)Otin myös muita temppuja eli kertasin myös vanhaa.

Huomenna 3.1.2011 olisi tarkoitus käydä halilla äidin parturin aikana ja lenkillä jäällä.Muuta en ole vielä suunnitellut,mutta jos kertoisin sen jo nyt niin eihän lukijoillani olisi mitään mielenkiintoa lukea kuan ei olisi yllätyksiä:)