20.2.2011 Active dogs:in kiskoissa olin ensin töissä rata henkilöstössä ja siitä pestistä vapauduin kakosten radan rakennusta ennen,koska enhän minä saa olla rakentamassa rataa joka kohta pitää opetella 5 minuutissa ulkoa.

Isä toi tellun tuntia ennen rataan tutustumista ja siinä oli hyvää aikaa lämpätä. Tuomarina oli Mika Moilanen.Radat eivät olleet mitään helppoja,mutta suoritettavana mukavia.Ekalta hypäri radalta puhdas nolla eli saimme ekan kakkosluokan nollan näin heti kauden aloituksena.Eli mahtava alku meidän vuodelle 2011. Seuraava agirata ei myöskään ollut helppo,mutta se oli kumminkin mukava.Hylky meille tellun kanssa tuli,mutta ne vaikeat kohdat radalla menivät todella puhtaasti ja kummallakin sekä hypärillä,että tällä agi radalla tellu pysyi lähdössä.Hylky oli sellainen hyvä hylky,tässä kohtaa yleensä voi ihmetellä mikä on hyvä hylky.Se on sellainen että voikka tullee hylky niin loppu rata on kumminkin puhdas ja vaikeiden kohtien ohjaukset ja koiran suoritus onnistuu.

Seuraavaltakin hypäriltä hylky,mutta rata oli oikeastikkin tosi hankala.Plussaa oli että tellu pysyi lähdössä ja teki kontaktit huolella loppuun.Tämäkin siis hyvä hylky.

Voitimmme hypärin ainoallla puhtaalla nollalla ja palkinnot olivat todella hyvät(laitan kuvaa kunhan jaksan ottaa palkinnosta sellaisen) Tpasimme myös rotu kamuja eli tapasimme ransun alias buffing once more.Meillä kuulemma tellun kanssa schappe maista menoa,lujaa me ainakin mentiin:)

Tänään 25.2.2011 kävimmä öidin kanssa hallilla ottamassa rataa.Sohvi meni mainiosti kepit ja PUSSIN,pysähtyi kontakteille ja kuunteli ohjausta.Se taitaap tyttö olla kisavalmis jo näin äkkiä:)Tellulla oli nopeaa manoa,Antoi jopa välillä mennä kahen esteen päähän ja sitten lähti käskystä tuleen,mutta kyllä se välillä varastikin lähdöstä.

Toivotttavasti huomenna pysyy lähössä niinkuin viimeviikonloppuna.

Tälläisia kuulumisia tällä kertaa,huomenna sitten vähän lisää.