Tältävuodelta vanhoja kirjoituksia toisesta blogistani;

OHO edellisestä kirjoittamisestani onkin jo aikaa.Pahoittelen laiskuuttani kirjoittaa´.Eilen ilalla otin tokoa kummallakin.Tellu noutaa jo aika hyvin ja seuraa tosi hyvin.Liikkeestä jäävät on menneet todella mahtavasti.Sitten tämä sohvin seurautus on hyvällä mallilla ja sivu käskykin on jo melkein ilman apua maahan käsky vielä pienellä avulla ja liikkeestä jäävistä olen ainoastaan ottanut seisomista..Otin tuossa maaanantaina ja tiistaina agilityä ja tellulla aloin tekeen kontakteja silleen et käskytin sen kaukaa sinne esteelle ja se meni hyvin.Sitten tellun kanssa harjoittelin valssia ja tosi hyvin meni (tässä siis minä opettelen tekeen valssia oikein koiranihan ei siitä häiriinny että teen valssin kestää sen tosi hyvin samoin persjätön.)Sohvilla aloin ottaan kontakteja(hyvin neiti jo keskittyy,mutta välillä tassut käsky unohtuu)Otin sitten suoran hypytystä ja tein persjättöjä(vähän vielä pitää niitä opetella kun sohvi oli vähän kummissaan niistä)Kepit on sohvilla jo tosi hyvät(enää ei tarvi käden heilua yhtään)

 

 

 

 

Tälläisia kuulumisia nyt tälä kertaa: Smige ja lentävät hollantilaiset

 

Agility kuulumisia

Posted by Smige on August 15, 2010 at 10:00 AM Deletedelete   Overlaysedit   Commentscomments (0)

Eilen tellu avasi kisakirjansa kuudensissa viralllisissa kisoissaan. Ekaa kertaa ilmoitin tellun radalle jossa oli myös kontaktit ja radalta tuli meidä eka nolla.Illalla oli sitten joukkuepiirimestaruus kilpailut ja siltä radalta tellu ja mie vedettiin toinen nolla tulos. Olen tooooooooooooosi ylpeä neidistä.

 

Mätsäri

Posted by Smige on July 31, 2010 at 7:43 PM Deletedelete   Overlaysedit   Commentscomments (0)

 Sohvi tänään oulun äimäraution äimätien mätsärissä punasten neljäs. Ensimmäinen kehä meni hyvin ja sai punaisen.Punasten kehässä sitte tuo edellä mainittu nelos sija.Olen kyllä tyytyväinen sohvista.Tultiin sitte kotiin ja lähin Tellun kanssa lenkille pikku sateeseen.Leikitin sitä torpan mäellä ja tokotin sitä palkkana oli pallo. Se meni jopa maahan märälle nurmikolle ja seuras tosi hyvin.Liikkeestä maahanki meni,VAIKKA OLI MÄRKÄÄ.Oon molemmista neiteistä tosi tyytyväinen
 


 

 

Rss_feed