Tänään kävimmä äidin kanssa hallillla käyttämässä koiria agiliitaamassa.Sohvi on nyt löytänyt vireen agilityyn ja tokoon. Se agilityssä mennä viilettää mun ohjeitten mukaan ja sille voi tehdä samoja ratoja tellun kanssa (Hox tellu kakkosissa) Vielä on kumminkin treenattavaa ennen kuin kisakentätä lähetään valtaamaan. Hieman vielä opetella keppien sisäänmenoa vauhdista ja rengasta.Pussin se on jo muutaman kerran mennnyt kun vauhtia on ollut muutama hyppy ensin ja sitten putkesta pussiin.

Seuraamis paikka on sohvilla mahtava ja katsekontakti löytyy istuu pysähtyessä sivulle.Muutaman kerran kapulaa on opeteltu ottamaan suuhun.Lauantaina treenasin sohville hyppy estettä ja alkeet se jo siihen osaaa eli se hyppää ja jää seisoen oottamaan namua(en vielä mee sivulle tai mitään palkkaan sen siitä kun se jää seisoon sinne taakse.

Tellun treenit sujuivat myös hyvin ja nyt on neiti löytänyt sen isomman vaihteen ja menee tosi lujaa.Mutkiskasta rataa mentiin tänään ja omasta mielestäni hyvin mentiin.