Otsikko siksi,että se sopii hyvin agilityyn.Ainakin meän kohalla,koska minä jännitän kisoja aina,joskus enemmän joskus vähemmän. Rakkautta siksi,että eihän agilityä nyt voi olla rakastamatta,vaikka aina jännittääkin.
Tänään oltiin siis OKK:n kisoissa. Siellä aamusta n.9.20 startattiin sohvin kanssa. Muuten kaikki meni hyvin ja koirassa oli tehoa,mutta pussi voihan pussi sanon minä :D Eli pussiin tökkäsi meidän suoritus.Muuten kyllä erittäin mukanva ja putkirikas rata <3 Sohvi oli innoissaan putkista. Olisikohan jossain tuomari,joka suosisi vain putkia ja hyppyjä XD No ei vaiteskaan. Sohvin toinen rata oli sitten mitä oli. Eka hypyn ja putken suoritti hyvin,mutta pussi oli taas se meän ongelma nro1. No kyllä me tästä joskus kehitymme Aikaahan on :D

Sitten saan iloisesti ilmoittaa,että tellu teki ekalta radalta puhtaan suorituksen ja vei medi2 A agilityradan voiton <3 Kiitos kisakumppaneillemme ja onnea kahdelle muulle tuloksen saaneelle. Rata itsessään ei ollut helppo vaan sisälsi muutaman kimurantin ansan. Nipin napin ohitimme ansat emmekä lauenneet niihin. Kiitos tellu,kun olet niin kuuliainen koira <3 Palkinnoksi saimme valita jotain palkintopöydästä. Otin tottumuksen mukaisesti muumikupin ja ruusukkeen. Alkaa noita ruusukkeita olemaan jo mukava määrä,mutta niin on kyllä kisakokemuksiakin <3 Agility se vaan vie mukanaan heti ekasta hetkestä lähtien.
Toisella radalla meillä oli eri tuomari. Rata oli suoremp ja loogisempi kuin edellinen. Olimme toisiksi viimeisiä tellun kanssa ja radalta tulikin hylky,mutta mitäpä tuosta,kun kummallakin oli hauskaa. Sitä paitsi huomasin,että tellu etsii itse aikahyvin jo esteitä. Hylky itsessään johtui varmaan mun rintama suunnasta tai josstain mun jutusta. Meidän hylsythän yleensä johtuu ohjaajasta eli minusta,mutta jokainen kisa on kokemus ja rikastuttaa meitä yhä enemmän. Ensikerralla tekee samanlaisessa kohtaa sitten jotain eri tavalla.

Eli tellu nyt yhtä nollaa vaille kolmosissa. Sekin nolla me tullaan saamaan,mutta sen kanssa ei ole kiirettä. Se tulee,kun on tullakseen. Siihen asti yritän kehittyä ohjaajana mahdollisimman paljon. Koirahan on jo ''ammattilainen'' ohjaaja vain mokailee :D
Nyt siis hyvillä fiiliksillä toivotan teille lukijani hyvää illanjatkoa ja kiitos kun kävitte vierailemassa blogissani
Teille lukunautinnon tarjosi Smige ja lentävät hollantilaiset :D
P.S. tulipas mainos mainen loppu XD

1319967305_img-d41d8cd98f00b204e9800998e <3